Laden

Typ om te zoeken...

Nieuw: Podcast serie Off The Record – over Communicatie en Leiderschap

Grote maatschappelijke issues, landelijk en wereldwijd, hebben direct invloed op organisaties. Corporate communicatie speelt, steeds meer, een cruciale rol om organisaties te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Herman Rutgers lanceert over dit thema haar eigen Podcast serie, Off The Record, waarin Diederik Heinink in gesprek gaat met CEO’s en hun Directeur Communicatie. Naast de actualiteit, gaat het in de podcast over leiderschap, de rol van communicatie in de organisatie en de magie van de samenwerking tussen beide.

In deze eerste aflevering van Off The Record praten Martijn Gribnau, CEO van De Volksbank en zijn Directeur Corporate Communicatie, Wendy Eelsing openhartig met Diederik Heinink over eigenheid en leiderschap, over de crisis bij het aantreden van Martijn Gribnau als CEO en de rol die communicatie daarbij speelde.

Luister mee en krijg een bijzonder inkijkje in hun unieke manier van samenwerken en de prikkelende visie van Martijn Gribnau op communicatie.

Off The Record is te beluisteren via Spotify 

Deel dit artikel

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *